Cursussen

Onze Cursussen.

Wij leveren graag maatwerk. Tenslotte is iedere hond en iedere eigenaar anders. Bekijk hier wat we u kunnen bieden. Hebt u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, we horen graag van u!


Cursussen

Een cursus  bestaat uit 8 lessen van maximaal een uur in een vaste groep cursisten. Tijdens de cursus wordt theorie en praktijk afwisselend behandeld, met ondersteuning van Whatsapp. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt er gewerkt aan de band tussen hond en mens, gedrag, gehoorzaamheid, socialisatie, habituatie, coördinatie, balans, communicatie, sport, spel en algemene omgang. Iedereen gaat op zijn eigen niveau trainen en de keuzes voor opvoeding laten we geheel aan u over. Maar we willen u graag helpen het doel te bereiken. U kunt zich opgeven voor een beschikbaar dagdeel,  daarna delen we de honden in naar leeftijd, ras(sen) en eventueel trainingsachtergrond. PUPPYCURSUS
Deze cursus bestaat uit 8 lessen van maximaal een uur en wordt gegeven bij de Dierallin Hondenschool. Kosten zijn € 95,-
Deze cursus kan ook op locatie gegeven worden. De kosten zijn dan afhankelijk van het aantal deelnemers.

De onderwerpen die o.a. voorbij komen zijn:
- Band opbouwen
- Kijken naar je hond
- hoe leren honden?
- wat zijn beloningen?
- hoe ziet mijn hond mij en wat is zijn plaats in het gezin?
- Socialisatie
- Habituatie
- Lichaamstaal
- Spelen met mensen
- Spelen met andere honden
- Belasting
- Belastbaarheid
- Rassen en specifieke gedragingen
- Uitlaten of wandelen
- Los laten lopen
- Wandelen zonder trekken
- benchtraining
- zindelijkheidstraining
- verzorging 

VERVOLG CURSUS  ( Pubbycursus :) )

Na de puppycursus is het raadzaam en vooral heel leuk om verder te gaan. U zult zien dat uw hond het geweldig vindt om samen bezig te zijn en te leren. Er is ook nog genoeg om aan te werken. De oefeningen van de puppycursus worden natuurlijk herhaald. (geconditioneerd) En er komen ook nieuwe dingen aan bod:
- Puberteit en alles wat daarmee samenhangt!
- impulscontrole
- Balans
- Coördinatie
- Fietsen
- Sport en spel 
- Speuren
- Apporteren
- Terugsturen
- Vooruitsturen
- Verzorging
Deze cursus kost € 99,- en wordt gegeven bij de Dierallin Hondenschool. Op locatie kan ook, maar dan is de prijs afhankelijk van het aantal deelnemers. Deze cursus kan gecombineerd worden met de sport en spel cursus.SPORT EN SPELALLIN CURSUS
Deze cursus bestaat uit 8 lessen. Elke les doen we iets anders. Daarbij gaan we kijken wat jou hond leuk vindt om te doen en ook wat hij juist helemaal niets vindt. Wil hij ergens in? Op? Onder? Achteraan? Ophalen? enzovoort..
Deze cursus bestaat uit 8 lessen en kost € 99,-. Dierallin Hondenschool Vollenhove

DOGGY GOLF
Deze cursus bestaat uit 8 lessen. We gaan de hond leren wat hij nog meer met een bal kan doen dan alleen er bovenop duiken en erin bijten. Op een prachtig parcours gaan we hem leren de bal in de hole te duwen. Daarbij mag hij zijn neus en poot gebruiken. Een mooie samenwerking tussen hond en geleider! En... deze cursus wordt binnen gegeven, dus heerlijk voor de slecht weer periodes!
Deze cursus wordt gegeven bij de Dierallin Hondenschool en kost € 99,- 
Persoonlijke begeleiding

Heeft u een advies of begeleiding nodig bij gedrag dat alleen in bepaalde situaties of op een bepaalde plaats voorkomt, dan is het een goed idee om een persoonlijk advies aan te vragen. We komen bij u langs om de situatie te bekijken en oplossingen te zoeken. De kosten bedragen € 25,- per 30 minuten excl. reiskosten, inclusief begeleiding via whatsapp of mail.