Over Honden

Wie ben ik?

Na jaren op vrijwillige basis les te hebben gegeven aan vele hondeneigenaren kwam in september 2020 mijn kans voorbij om van mijn hobby mijn werk te maken. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Ik heb in 2016 mijn diploma kynologisch instructeur gehaald bij O&O en sindsdien doe ik 1 รก 2 maal per jaar een bijscholing. Zo houd ik mijn kennis up to date en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zienswijzen in Hondenland. Ook lees ik veel en volg ik veel vooraanstaande mensen via sociale kanalen.

Ik ga niemand vertellen hoe ze de hond op moeten voeden. Iedereen heeft een eigen idee van wat ze hun hond willen leren en hoe hij zich moet gedragen in bepaalde situaties. Ik ga  eigenaren helpen om dat idee tot uitvoer te brengen door hen te adviseren en te begeleiden. Samen plezier hebben en het welzijn van de hond staat voorop. 

Ik ben Sylvia de Haan en ik woon in Steenwijk, in de kop van Overijssel. 
Lesgeven kan op elke gewenste locatie, mits er 3 cursisten aanwezig zijn. Anders worden de lessen gegeven bij de Natte Neuzen hoeve in Ruinerwold of de Dierallin te Vollenhove. Op beide locaties is een binnen- en buiten locatie beschikbaar.